Hopi bon weekend - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Rymke / Patricia Wijnberg / Wiessenberg - WaarBenJij.nu Hopi bon weekend - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Rymke / Patricia Wijnberg / Wiessenberg - WaarBenJij.nu

Hopi bon weekend

Door: Patries

Blijf op de hoogte en volg Rymke / Patricia

30 November 2009 | Nederland, Amsterdam

Bon tardi!

Tijd voor een verhaaltje. Het is weer maandag, begin van een week die waarschijnlijk weer snel voorbij zal vliegen. Beetje stage, beetje oppassen, beetje chillen. Zo doe je dat op de Antillen.

Er is weer vanalles gebeurt, met ons is het natuurlijk altijd feest. Laten we even teruggaan naar afgelopen week. Het was in ieder geval een week met weinig slaap (lees: chronisch slaaptekort). Maar ondanks dat wel een relaxte week. We konden gelukkig weer een keertje oppassen (toch wel nodig met al dat stappen, en een keertje groente eten is ook best nodig).
Daarnaast lekker overal en nergens wezen chillen.
Vrijdag was het natuurlijk weer tijd om een dansje te wagen. Ditmaal in de Bermuda, en het leuke was dat we van 22-23 uur gratis mochten drinken! Uiteindelijk rond een uurtje of 4 in de Telamonstraat uit de taxi gerold. Hopi nice!
Zaterdag lekker uitgeslapen en een rustig dagje gehad. Om vervolgens 's avonds onze dansjes van de dag ervoor voort te zetten (alweer in de Bermuda). Ook die avond hadden we weer geluk, want we mochten weer een uurtje op kosten van iemand anders drinken. Toch leuk voor ons budget! 'S nachts met z'n allen uit de taxi gekropen en nog een duik in het zwembad genomen. Niet geheel vrijwillig, maar toch leuk voor onze lieve huisgenoot die die zondag zou vertrekken.
Zondag was weer een mooie dag om uit te slapen. Om 14.15 uur werd ik wakker gesmst door Rym: toon gaat over 10 min weg! Dus hup m'n bed uit om nog even gedag te kunnen zeggen. Van de dag kwam niet zoveel meer terecht. Na een maccie nog even wet 'n wild. En 's avonds toch redelijk gesloopt ons bed in.

Dushi Korsou!

• 30 November 2009 - 20:59

Annelie:

Wat een leven, :P volgens mij hebben jullie eerst een paar maanden nodig om te acclimatiseren. En niet alleen aan het weer. ;)

• 30 November 2009 - 21:26

Daniëlle:

Sjonge, wat zullen jullie bruin zijn met de kerst.. Steken wij vast bij af! Nog veeel plezier! Nog effe van de zon, stappen en leuks genieten! Xx

• 01 December 2009 - 11:07

Natas:

Ach, je rolt hier zo door in de feestjes! ;) tis hier ook aardig raak :)

tot zeer snel alweer!!!

• 01 December 2009 - 11:31

Maris:

Zo, ik weet in elk geval wel wie er straks na 24 december in een winterslaap terecht komen. maakt niet uit, ik maak jullie wel weer wakker als het lente wordt!

xx