Nog even genieten...
Door: Patries
Blijf op de hoogte en volg Rymke / Patricia
15 December 2009 | Nederland, Amsterdam
Vandaag is het koninkrijksdag, we zijn lekker vrij. Dat komt mooi uit, want dan kunnen we lekker nog wat zon meepakken! Aangezien het in Nederland dik vriest!
Gisteren hebben we de Divi Divi school bezocht. Dit is een LOM school, we hebben een uurtje meegekeken in de klas. Erg leuk om dit eens van dichtbij te zien! Er hing een hele fijne, rustige sfeer op de school. Het was een kort bezoekje, en om 10 uur waren we alweer lekker thuis!
'S middags zijn we de auto ingestapt om wat te gaan touren. We wilden altijd al eens bij het Spaanse Water kijken (daar liggen de dure schepen en mooie huizen). En eigenlijk was het allemaal een stuk kleiner dan verwacht, dus zijn we daarna verder gereden. Langs landhuis Scherpenheuvel door naar de manege. Waar ik altijd al eens wilde kijken. Ook erg leuk omdat er ook een meisje uit mijn stageklas lest. Daar hebben we bij de les gekeken en rond een uurtje of 5 zijn we weer richting Telamonstraat gegaan. Op de terugweg was het spits tijd, dus lekker in de file! Na bijna een uur waren we thuis en daar zijn we lekker pannenkoeken gaan bakken. Heerlijk!
Met nog 3 stagedagen, een kerstdiner en 4 vrije dagen voor ons gaan we onze laatste dagen op dushi korsou invullen. Helemaaaal niet verkeerd.
tot snel,
ayo!
15 December 2009 - 16:24
Maris:
Wrijf er nog maar eens in dat jullie daar warmte hebben. Want t vriest hier dan wel; de zon schijnt ook heerlijk :D -
15 December 2009 - 18:56
Jozien:
Wat lekker toch dat warme weer, ook al zijn jullie het een beetje zat voor ons blijft het heerlijk om naar te kijken! het aftellen is begonnen en we zulen de sjaal, wanten en laarzen meenemen naar Schiphol want slippertjes is echt veeeeeeel te koud. XX -
15 December 2009 - 21:12
Theo:
Zo te zien nog een loodzwaar programma: nog even volhouden.
Liefs -
16 December 2009 - 08:04
Renée :
Geniet van jullie laatste daagiesss!!! :) :) Xx!!