en toen nog maar 21.....
Door: Rymke
Blijf op de hoogte en volg Rymke / Patricia
08 Augustus 2009 | Nederland, Monster
Bijna klaar eigenlijk. Er moeten nog wel wat dingen gebeuren en geregeld worden.
De dingen die gedaan moeten worden hebben vooral betrekking op school. We skippen natuurlijk vier maanden school en moeten al onze vakken zelfstandig doen. We zullen in Curaçao nog wat verslagen moeten maken en als we terug komen moeten we de schriftelijke toetsen inhalen.
Dat klinkt allemaal makkelijk, maar voordat we de vakken zelfstandig mogen doen moeten we een plan inleveren bij de docent. Vanaf deze week staat het rooster tot eind september op internet en kunnen we dus gaan werken aan het plan. Naar voordat we een hele papierwinkel inleveren gaan we eerste een even aan de docenten vragen wat ze willen zien.
We kennen de desbetreffende docenten al een beetje en met een beetje geluk en de goede aanpak hoeven we geen verslag in te leveren en kunnen we het via de mail éven regelen. Scheelt ons heel veel werk!!
Wat we ook al aan het bekijken zijn is wat we allemaal mee moeten nemen. 35 kilo mag er, in twee koffers, mee en 5 kilo handbagage. Niet echt veel als je bedenkt dat je 4 maanden weg blijft én studieboeken mee moet nemen en een laptop en beddengoed en...en...en...!
Meestal hebben we met een weekendje weg al een hele koffer vol :) Maar misschien ligt dat aan onze inpakkunsten!
Maar goed, we moeten dus bedenken wat we allemaal van hier meenemen, wat we daar kopen en of we niets dubbel meenemen. Daarbij komt ook nog dat Patries zaterdag naar Turkije vliegt en de 27ste weer in Nederland is om vervolgens de volgende dag om 8.25 te vertrekken naar Curaçao en dus deze week al voor een groot deel moet inpakken omdat er anders geen tijd meer voor is.
Ik moet zelfs nog een koffer of twee aanschaffen en kan daarna pas gaan kijken hoeveel 35 kilo nou werkelijk is.
Wat ook heel raar en onwerkelijk is is dat je nu al van verschillende mensen afscheid gaat nemen. Mensen die tot aan het einde van de vakantie op vakantie zijn en die je niet meer ziet op je afscheid. Dan komt het ook zo dichtbij! Op ons afscheid zullen we vrienden en familie nog even lijfelijk om ons heen hebben. Zo kunnen wij ons opladen voor 4 maanden zonder hen.
Gelukkig weten we dat er verschillende vrienden en vriendinnen ons uit komen zwaaien op de 28ste. Dat zal het op dat moment misschien niet makkelijker maken, maar je steekt iemand een ongelooflijk hart onder de riem!!
08 Augustus 2009 - 11:41
Mariska:
Meiden!
Nog maar een paar weekjes en dan vliegen jullie! Maaaaar het is een heel geruststellend idee dat waarschijnlijk alles op de video vastgelegd wordt :D Ik ben benieuwd!
x -
08 Augustus 2009 - 16:15
Kirs:
lieverds, ik ga jullie echt zo erg missen!!!!
krijg nu ook al helemaal de kriebels voor jullie!!!
gelukkig heb ik ook al geboekt en kom ik jullie lekker 2 weken vervelen daar :D ! Gnagna
heel veel succes nog met alle voorbereidingen en ik spreek jullie!!!
vette kledder! Kirsie -
28 Augustus 2009 - 13:32
Jolien:
Heey meiden,
Hoe was de vlucht? Vind het echt stoer dat jullie daar nu lekker zitten. Heel veel plezier daar he. Ben zo benieuwd naar jullie verhalen.
XXX Jolien