Klem en klaf & trillende gronden - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Rymke / Patricia Wijnberg / Wiessenberg - WaarBenJij.nu Klem en klaf & trillende gronden - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Rymke / Patricia Wijnberg / Wiessenberg - WaarBenJij.nu

Klem en klaf & trillende gronden

Door: Rym én Patries

Blijf op de hoogte en volg Rymke / Patricia

13 September 2009 | Nederland, Amsterdam

12 september 2009
Wij onderbreken u voor een belangrijk nieuwsbericht.

VENEZUELA - Venezuela is afgelopen middag opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 6,2 op de schaal van Richter.

De beving werd gevoeld in de hoofdstad Caracas, en ook in de steden Maracay en Valencia. Over de eventuele schade en slachtoffers is nog niets bekend.

Wel is bekend dat deze beving te voelen was op het strand van de Daaibooibaai, te Curaçao.

Op dat moment waren er ongeveer 100 mensen aanwezig, waaronder 2 héle belangrijke wannabe locals. Zij zijn letterlijk en figuurlijk zeer geschokt.

De geschokte wannabe locals zijn per deawoo lanos teruggebracht naar hun verblijf. Waar zij onder het genot van een heerlijke pasta met kaas en tomaat(enketchup) deze zeer schokkende ervaring verwerkten.

Verder hebben wij heerlijk liggen verknetteren op het strand. Het was erg gezellig, maar door de combinatie van zonnebrand en zweet waren we erg klem en klaf (klef en klam). Ons spraakvermogen gaat er ook niet op vooruit in deze hitte.

• 13 September 2009 - 07:07

Hans:

Wat een schokkende ervaring!
    Gelukkig geen tsunami, ook niet in jullie zwembad!

• 13 September 2009 - 07:34

Jozien:

We houden het er maar op dat het door de schok komt dat jullie spraakvermogen niet helemaal jofel is. Gelukkig verder niets aan de hand.

X Jozien

• 13 September 2009 - 10:00

Theo (pap R):

Goed dat het gelukt is om pannekoeken te bakken: hoeven jullie niet ieder dag een snack of een pizza te halen.

Ben benieuwd naar jullie kennismaking met duiken.

Liefs.

• 13 September 2009 - 10:13

Theo (pap R):

Jullie maken op deze manier heel wat mee!

N.B.1: voorgaande reactie hoort uiteraard bij vorige verslag: heb de tekst ook nog maar even daar geplaatst.

N.B. 2: te veel insektenverdelger kan ook het spraakvermogen beinvloeden.

Liefs

• 13 September 2009 - 14:38

Natas:

Arme dames ;)
    Een heuse aardbeving!
    De schok alweer wat te boven??

• 13 September 2009 - 19:59

Elly:

He leuk jullie verhalen, ik ben weer helemaal bij nu en ondanks dat jullie er vrij luchtig over schrijven lijkt het me een spannende ervaring als je de grond ineens voelt trillen.
    Zo vanaf nu ben ik een trouwe fan van de twee wannabe locals

• 17 September 2009 - 05:41

Sera:

Haha klinkt goed.. geen shake syndroom overgehouden??? ;) Naast het schokken om heb ik t idee dat jullie je meer dan goed vermaken:D Top!! Geniet er van..

Liefs

• 20 September 2009 - 07:44

Yolanda:

Nou das weer een spannende ervaring erbij!. Zaten jullie echt te schudden of voelde het heel anders?
    Als ik op de site kijk dan staat er zo'n heel mooi plaatje van een springende dolfijn, hebben jullie die al gezien? Ben benieuwd hoe het met duiken gaat. Snorkelen is trouwens ook heel mooi!

lieve groetjes yolanda