Één maand verder...
Door: Rym
Blijf op de hoogte en volg Rymke / Patricia
25 September 2009 | Nederland, Amsterdam
De week zit er alweer op! De weken gaan heel snel, we zitten hier nu precies een maand!! Zoals jullie hebben kunnen lezen hebben we ondertussen onze draai goed weten te vinden. We hebben er, doordeweeks, een strak ritme inzitten.
Rond 5:45 sta ik op. Ga ik gelijk onder een super koude douche staan. Zo begin je de dag lekker koel. Als ik 10 minuten later mij ga omkleden schiet Paties de badkamer in. Daar tutten we wat en de eerste die klaar is dekt alvast de ontbijttafel. Daar ontbijten we, ruimen we snel af en zoeken eten bij elkaar voor de dag op school. Daarna poetsen we de tanden en tossen we om wie er gaat rijden. Rond 7 uur zijn we op school. Daar blijven we vaak tot 13:30. Daarna zijn we de afgelopen dagen een fruitshake gaan halen in Punda. Vers fruit met suiker en ijswater voor 2,75 per beker (€1,10). Zo komen we aan onze vitamine!! Dan rijden we snel naar huis om te lunchen. Meestal zijn we rond 15:00 klaar en zetten we de laptop aan. Om rond 18:00 aan het eten te beginnen! 's Avonds kijken we af en toe uitzendinggemist.nl om er rond 21:30 weer in te kruipen!
Woensdag lag er weer post op de mat! Een brief van mijn nichtje en een afhaal bericht voor een pakket!! Leuk, leuk, leuk. 's Avonds heeft ons nieuwe huisgenootje ons geknipt. Patries een stukje korter en ik 5 cm korter mét boblijn. Is wel leuk en vooral een stuk luchtiger!!
Donderdag zijn wij het pakketje gaan halen in Punda. En wat een pakket zeg! Niet normaal groot! Zie foto's voor de inhoud!! Donderdag reden we vanuit Punda weg toen ineens onze auto niet meer wilde schakelen en dat is best lastig met een automaat. Gelukkig deed hij het in D3 wel en zijn we naar huis getuft. Daar aangekomen gelijk de eigenaar gevraagd wat we hier mee aan moesten. De auto blijkt om het uur de resetten en na 2 uur deed hij het gewoon weer!!
Vrijdag zouden we gaan oppassen, maar dat was het laatste moment niet nodig. Volgende week weer nieuwe kansen.
Wat we van het weekend gaan doen weten we nog niet. Allebei plannen we niet zo en we zien wel wat we gaan doen. Misschien even shoppen, we hebben nog steeds niet alle winkelcentra gezien!
25 September 2009 - 20:39
M:
Klinkt goed, maar ik zie geen foto's :O of mag ik die gaan opzoeken op hyves? :P
spreek jullie schnell weer!
x -
26 September 2009 - 10:15
Rym:
Hoy Rym! Ben benieuwd hoe je haar je staat, klinkt leuk! =D
Je zal vast al een kleur hebben opgedaan! Heerlijk! Succes en fijn weekend jullie! =)
Xx -
26 September 2009 - 22:22
Rym:
Wil de mysterieuze schrijver van het bovenstaande bericht zijn echt naam vrijgeven? -
28 September 2009 - 09:39
Hans:
Hey Rymke
Rijdt die auto van jullie op Windows, met zo'n CTRL+ALT+DELETE knop erop?
"Een auto resetten" da's he-le-maal van deze digitale tijd! -
02 Oktober 2009 - 09:17
Tante Annelies:
Ik vind het leuk om de reisverslagen te lezen van jullie en ik snap dat je het naar je zin heb veel plezier met papa en mama gr van ons allemaal